030 – 293 89 26

Welkom

  1. Welkom

[column size=”1-2″]Komt medezeggenschap in uw organisatie goed van de grond? Haalt de OR het beste uit zichzelf?
Medezeggenschap is makkelijker gezegd dan gedaan. De praktijk van alledag vraagt, naast het reguliere werk, inzet en tijd van de OR-leden. Een ambtelijk secretaris neemt de OR werk uit handen. Dat bespaart de OR tijd. De OR kan zich volledig richten op de inhoud van de medezeggenschap in uw organisatie.

OR-secretariaat is een bureau dat ondernemingsraden (OR) ondersteunt op secretarieel, organisatorisch en beleidsvoorbereidend gebied. OR-secretariaat biedt de opdrachtgever de mogelijkheid om een deskundige ambtelijk secretaris ter ondersteuning of als adviseur van de ondernemingsraad voor een tijdelijke periode in te huren. [/column][column size=”1-2″ last=”1″]

Ons doel?
Uw OR-leden hebben plezier in hun OR-werk. De bijdrage van de ambtelijk secretaris stimuleert het overleg tussen OR en bestuurder. Het besluitvormingsproces verloopt effectiviteit en efficiënt. Het ambtelijk secretariaat hoeft geen dagtaak te zijn. Een beperkte en flexibele inzet van een ambtelijk secretaris levert vaak al grote winst op waar zowel de OR(-leden) als de bestuurder van profiteren.

Onze ambtelijk secretaris?
Onze ambtelijk secretaris is inhoudelijk deskundig, ervaren en heeft oog voor de mensen in en de cultuur van uw organisatie. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op!

Contact

[/column]