030 – 293 89 26
Tineke van de Bovenkamp

Tineke van de Bovenkamp

Tineke van de Bovenkamp (1970) is een ondersteuner in hart en nieren. Al meer dan 25 jaar in het vak als o.a. directiesecretaresse, management assistent en notulist. Tineke heeft ervaring opgedaan in verschillende werkvelden, van financiële dienstverlening tot gezondheidszorg en (semi)overheid.

Tineke en de OR
Sinds een jaar heeft Tineke zich toegelegd op het ondersteunen van de ondernemingsraad als ambtelijk secretaris. Ze heeft de leergang 1 van de opleiding tot ambtelijk secretaris afgerond en heeft al veel ervaring opgedaan het afgelopen jaar in het ondersteunen van een OR.
Door haar brede kennis van beleidsterreinen en processen binnen diverse organisaties, gecombineerd met de bekendheid met specifieke OR aangelegenheden, kan Tineke een OR uitstekend van dienst zijn. Of het nu gaat om de organisatie en verslaglegging van de vergaderingen, het toepassen van wet- en regelgeving of de communicatie met achterban en andere stakeholders: tot in de puntjes wordt hiervoor gezorgd. Wanneer er een adviesaanvraag of een instemmingsverzoek bij de OR belandt, weet Tineke haar weg in dit traject, inclusief het opstellen van de benodigde brieven en verdere communicatie.
De ruime ervaring met het ondersteunen van directies, besturen en raden van toezicht komt uitstekend van pas wanneer het gaat om inzicht in politieke verhoudingen en strategische en tactische zaken.

Tineke persoonlijk
Ontzorgen, proactief zijn, zelfstandigheid en prioriteiten stellen zijn mijn tweede natuur. Ik hou ervan dienstbaar en in vertrouwen te opereren. Ik ben empathisch en heb oog en hart voor de omgeving. Verbindend zijn en beschikken over de nodige portie humor maken dat ik het zakelijke en het menselijke goed combineer. Zowel zorgvuldigheid als flexibiliteit heb ik hoog in het vaandel staan.

Mijn tien kernwaarden zijn:
Betrouwbaar - integer en discreet.
Betrokken - persoonlijk én op de inhoud.
Professioneel - bekwaam en vakkundig.
Dienstbaar - laat de ander optimaal functioneren
Hoogwaardig - streeft naar excellente kwaliteit.
Representatief - voorkomend en gepast zichzelf.
Zorgzaam - oog voor wat nodig is.
Adequaat - notie van handelen.
Intuïtief - met gevoel voor het moment.
Organisatorisch - brengt rust en structuur.