Ans Verhoek


AnsAns Verhoek, 59 jaar, is sinds 2000 actief als ZZP’er in tal van opdrachten en rollen waaronder de rol van ambtelijk secretaris. Daarin is zij een no nonsense, gedreven, proactieve en resultaatgerichte medezeggenschap professional.
Haar kracht ligt met name op het gebied van effectief en efficiënt werken: zij brengt structuur aan en houdt overzicht. Daarnaast is zij, mede dankzij haar kwalificatie als zelfstandig geaccrediteerd coach, goed in het stellen van de juiste vragen waardoor het proces aan kwaliteit en effectiviteit wint. Haar directheid in het stellen van vragen zorgt ervoor dat betrokkenen snel bij de kern van een vraagstuk belanden en een spiegel krijgen aangereikt waardoor er gezorgd wordt voor een stukje gezonde reflectie en een mogelijkheid tot verbetering van functioneren.
Haar persoonlijke leiderschapskwaliteiten maken haar tot een stevige ambtelijk secretaris die daar waar nodig ingrijpt en ook weet wanneer terughoudendheid geboden is, uitstekend het proces bewaakt, mondeling en schriftelijk zeer vaardig is, met het resultaat voor ogen werkt, betrokken en integer is.

Ans blijft voortdurend in ontwikkeling en haalt het maximale uit zichzelf ten behoeve van de opdracht en de opdrachtgever.